8 Menyra per te shitur apartamentin tuaj!!!
04Feb

8 Menyra per te shitur apartamentin tuaj!!!

Sapo të keni vendosur të shisni shtëpinë, duhet të filloni të mendoni në një mënyrë tjetër: “Këtë shtëpi tani duhet ta shes, në mënyrë që të lëviz tek shtëpia ime e re”. Kjo do t’ju mbajë larg lidhjes emocionale, që mund të keni me shtëpinë dhe do ta bëjë më të lehtë procedurën e shitjes.

Lexo më shumë
Pse ju duhet të shisni shtëpinë tuaj në 2018
04Feb

Pse ju duhet të shisni shtëpinë tuaj në 2018

Blerësit janë duke u ngatërruar. Homebuyers etur kanë qenë të frustruar gjatë disa viteve të fundit, duke përjetuar inventar të ulët në shumicën e tregjeve kryesore

Lexo më shumë
Mënyrat për të kursyer në qira dhe shpenzime Kur përpiqeni të blini një shtëpi
04Feb

Mënyrat për të kursyer në qira dhe shpenzime Kur përpiqeni të blini një shtëpi

Merr një shokun e dhomës. Një mënyrë për të shkurtuar qira tuaj në gjysmën e është për të sjellë në një shok dhome për të zënë gjumi juaj rezervë ose den.

Lexo më shumë